Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HELP] With wordpress premade website
03-24-2013, 08:27 AM (This post was last modified: 03-25-2013 03:26 AM by montsa007.)
Post: #1
[HELP] With wordpress premade website
Hello
I finally uploaded website (word press) that I got Acne
Code:
httx://uploaded.net/file/rs82lq5e
website from one of the sites made by plrweblog, their website is no longer available.

I have followed the instructions in the manual and got it working. But now I need to add my Amazon id to products and on checkout but I dont know how to do that as there are no instructions for that Sad

the site is "Link removed by admin"

I will appreciate any help as I am new to this. I wanted to make sure everything is working before I buy domain and hosting.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply


03-25-2013, 03:26 AM (This post was last modified: 03-25-2013 03:29 AM by montsa007.)
Post: #2
RE: [HELP] With wordpress premade website
Tip 1, never expose your whitehat websites in BH forums. I edited the link.
Since its a wordpress website, there should be a plugin inside it that needs your amazon vendor ID, here's how you can find it
Code:
https://forums.aws.amazon.com/thread.jspa?threadID=58769
Since I don't know whats that plugin that needs your amazon ID, you could either ask the seller or do a google with smart keywords Smile

Hey Guest, you need to contact me? - Feel free to PM me
The forum would be a dead place unless users post stuff on it, whatcha waiting for!?


Random User : montsa007, this nulled script has rats inside it!!
montsa007 - You get what you pay for mate Undecided
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-25-2013, 05:32 AM (This post was last modified: 03-25-2013 06:46 AM by cteq1.)
Post: #3
RE: [HELP] With wordpress premade website
(03-25-2013 03:26 AM)montsa007 Wrote:  Tip 1, never expose your whitehat websites in BH forums. I edited the link.
Since its a wordpress website, there should be a plugin inside it that needs your amazon vendor ID, here's how you can find it
Code:
https://forums.aws.amazon.com/thread.jspa?threadID=58769
Since I don't know whats that plugin that needs your amazon ID, you could either ask the seller or do a google with smart keywords Smile

Thanks for your tip. This is my temporary/training site so I wasnt worried.

Just found out it has link to astore hence its not on my site Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-25-2013, 11:59 PM
Post: #4
RE: [HELP] With wordpress premade website
The astore link thread shows you how to find your amazon vendor ID Smile

Hey Guest, you need to contact me? - Feel free to PM me
The forum would be a dead place unless users post stuff on it, whatcha waiting for!?


Random User : montsa007, this nulled script has rats inside it!!
montsa007 - You get what you pay for mate Undecided
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-26-2013, 01:38 AM
Post: #5
RE: [HELP] With wordpress premade website
Thanks, I did quick search and didnt find any threads here. did you mean on amazon site?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2013, 08:54 PM
Post: #6
RE: [HELP] With wordpress premade website
^The amazon thread shows you where you can find your amazon affiliate/vendor ID which you can put in your wordpress site so you get a commission when someone buys anything thru your site Smile

Hey Guest, you need to contact me? - Feel free to PM me
The forum would be a dead place unless users post stuff on it, whatcha waiting for!?


Random User : montsa007, this nulled script has rats inside it!!
montsa007 - You get what you pay for mate Undecided
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-06-2013, 10:36 AM
Post: #7
RE: [HELP] With wordpress premade website
use optimizepress it's much better
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-07-2013, 04:17 AM
Post: #8
RE: [HELP] With wordpress premade website
(06-06-2013 10:36 AM)falisco Wrote:  use optimizepress it's much better

That ^^ is a personal opinion about making WP sites but has nothing to do with the question that was asked by cteq1.


N... Tongue

Hey Guest If you are facing a hurdle that needs attention then please contact montsa007, NOT ME... GOT IT? Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-29-2013, 09:02 AM
Post: #9
RE: [HELP] With wordpress premade website
there're many amazon plugins to help you generate amazon product to your blog easily.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-29-2013, 09:07 AM
Post: #10
RE: [HELP] With wordpress premade website
i agree i'd see if i could find a better plugin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)